Gamber webfejlesztés szállásadóknak

Weboldal készítés szállásadóknak. Szálloda, hotel, panzió, turistaház, vendégház és magánszállás is bemutathatja szolgáltatásait, megjelenhet saját weboldallal, akár foglalási rendszerrel is, egyszerűtől a teljesen egyedi megoldásokig.

Számos sikeres weboldal és webportál építés után a Gamber Webműhely a szállásadóknak is kínálja weboldalépítési szolgáltatásait. Az idegenforgalom számos speciális webes megoldást igényel. Mi igyekszünk ezeket a megoldásokat költséghatékonyan biztosítani megrendelőink számára. Szállásadóknak jelenleg négy kategóriában készítünk webes megjelenéseket.

Minden általunk készített szállás weboldal alapból tartalmaz bemutatkozást, szolgáltatás-, és szobabemutatókat, képgalériát, kapcsolatfelvételt üzenetküldő rendszerrel, térképes helymeghatározással, adminisztráció felületet a dinamikus tartalmak kezeléséhez. Abban az esetben is állunk rendelkezésre, ha már meglévő honlapot szükséges átalakítani, bővíteni, új funkciókat beépíteni, keresőeszközökre optimalizálni, valamint minden egyedi igény kialakítása előtt is adunk szaktanácsot.
Minden üzleti partnerünknek biztosítunk külső linktámogatást a kezelésünkben lévő idegenforgalmi témakörű weboldalakról.

 

Webfejlesztésben gondolkodik?
Kérjen tőlünk kötelezettségmentes ajánlatot webes megjelenésére!

Gamber Webműhely
www.gamber.hu
office @ gamber.hu

Név

Email cím

Hely (város)

Már van weboldalam
 igen

Kérek visszahívást
 igen

Az ajánlatkérés tárgya